Brigitta

Na aanleiding van het overlijden van Brigitta Droog op zaterdag 30 september kunt u in ons berichtenboek een stukje schrijven.
De berichten zullen worden overhandigt aan de familie van Brigitta.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Paulien van Dieren Paulien van Dieren uit Wassenaar schreef op oktober 13, 2017 om 12:26 pm
Lieve Brigitta, wat ben ik ongelofelijk geschrokken van jouw overlijden. We hebben de afgelopen kampjaren ontzettend veel beleefd samen. Jij zorgde er niet alleen voor dat de kinderen een top week hadden, ook wij als leiding werden flink verwend door jou. Altijd zorgzaam, enthousiast, creatief, eerst de anderen en dan pas jezelf. Altijd even zwaaien en kletsen als ik langs het plein kwam. Ik ga je enorm missen op ons volgende kamp en op jouw plekje op het plein. Ik wens iedereen om jouw heen veel sterkte met dit grote verlies.
Hans Roeleveld Hans Roeleveld uit Wassenaar schreef op oktober 13, 2017 om 9:36 am
Lieve Brigitta. Mijn eerste gedachte aan jou is een heel warm en liefdevol mens. Niet op de voorgrond maar toch sterk aanwezig. Iedereen in zijn waarde laten en accepteren hoe hij/zij is. Altijd klaar staan mocht er iets zijn. Ik heb je begin 2013 voor het eerst ontmoet toen je je dochter Julia kwam brengen naar de knutselclub. Je was toen nog niet zo lang in Wassenaar. Je keek je ogen uit toen je in ons clubhuis kwam. Heb een babbeltje met je gemaakt en het je was eigenlijk gelijk enthousiast om voortaan te komen helpen op de knutselclub. Pfff, wat een creatief mens. Een vrouw die je maar zelden ontmoet. Je leerde snel omgaan met alle elektrische gereedschappen en je stond je mannetje bij de afkortzaag, cirkelzaag en de decoupeerzaag. Binnen no-time had je alles door. We hebben 5 jaar lang heel fijn samengewerkt en aan belangstelling van de kinderen geen gebrek. Je heb ook nog met veel passie 4 jaar lang het kamp gedraaid. Ook hier was je onvermoeibaar en een echte moeder voor de kinderen. Een verdrietje, een pijntje. Jij was er direct voor de kinderen om te troosten. Vaak in de keuken om met niet te veel middelen heerlijke gerechten te maken. Je hoefde geen aandacht, als je maar zag dat de kinderen het goed hadden. Je bent nu weer opgenomen in het alles. Wat zal de hemel blij zijn met jou. Hier heb je veel mensen blijdschap bezorgd en vooruit geholpen. Liefs van Hans
Johan van Hespen Johan van Hespen uit Delden schreef op oktober 5, 2017 om 9:50 pm
Ik weet niet hoe ik mijn gevoel moet omschrijven. Het voelt als een groot gemis. We hebben geweldige kampweken gehad en heb Brigitta leren kennen als een fijne en lieve vrouw. Ze stond voor iedereen klaar. Kinderen konden makkelijk bij haar terecht als er iets was en ze zorgde altijd op de achtergrond dat dingen geregeld waren. Wij gingen vaak samen boodschappen doen voor het kamp en dan wilde ze altijd wat extraโ€™s meenemen voor de kinderen of de leiding. Gewoon voor de gezelligheid zei ze dan. Dat typeerde Brigitta zo, het iedereen naar de zin maken, zorgen dat het gezellig is. Wat zal ik haar missen als we volgend jaar weer op kamp gaan. Voor de naasten is gemis natuurlijk oneindig veel groter en ik wens een ieder heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verdriet.
Lieke van der Meer Lieke van der Meer uit Wassenaar schreef op oktober 5, 2017 om 6:32 pm
Ik heb jaren lang leuke knutselavonden met jouw gehad. Ook hebben we veel gelachen op zomerkampen. Ik zal mij jouw herinneren als lieve, gezellige en creatieve vrouw waar ik nog veel aan terug zal denken. Groet Lieke
tara dian wilma tara dian wilma uit wassnaar schreef op oktober 5, 2017 om 11:11 am
gecondoleerd,en heel veel sterkte in deze droevige tijden.
Noa en Sylvia Noa en Sylvia uit Wassenaar schreef op oktober 4, 2017 om 5:44 pm
Diep geschokt door dit droevige nieuws.. Wij wensen alle nabestaande heel veel sterkte en kracht de komende tijd..
Tim Duivenvoorden Tim Duivenvoorden uit Wassenaar schreef op oktober 4, 2017 om 4:31 pm
Lieve Brigitta, je was altijd heel aardig voor mij en de rest van de mensen op kamp. We gaan je missen. Familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies.
Caithlin en fenny Caithlin en fenny uit Wassenaar schreef op oktober 4, 2017 om 3:01 pm
je was de liefste kampleidster! We gaan je missen. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie en vrienden.
Tess Tess uit Wassenaar schreef op oktober 4, 2017 om 1:18 pm
Lieve Brigit, Wat een heel erg verdrietig bericht. Ik vond het altijd erg leuk en gezellig met jou bij de club. Ik ga je missen. Liefs Tess
Joyce Joyce uit Wassenaar schreef op oktober 3, 2017 om 9:16 pm
Ik ken Brigitta als een aardige lieve behulpzame vrolijke vrouw. Altijd als ik bloemen ging halen kreeg ik een bloemetje terug voor thuis in de vaas. Komende uitgaansdagen en kamp zal ik haar missen. Veel sterkte gewenst. Joyce
Renata, Michelle & Melanie Renata, Michelle & Melanie uit Wassenaar schreef op oktober 2, 2017 om 9:09 pm
Lieve familie, heel erg veel sterkte met dit verschrikkelijke bericht. Michelle en Melanie vonden je een hele aardige leiding ?
van der Helm van der Helm uit wassenaar schreef op oktober 2, 2017 om 5:35 pm
Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies Brigitta. Brigitta was een mooi en lief persoon en we zullen haar niet vergeten. groetjes van Marco Karin en Nikki
Friso Kruit Friso Kruit uit Wassenaar schreef op oktober 2, 2017 om 4:19 pm
Ik ben dankbaar voor de keer dat we samen naar het kleiatelier in Leiden gingen. Dat was heel leuk. Ook de uitjes naar Toverland vond ik erg leuk met jou. Ik zal je missen. Groeten Friso.
Jersey en mila Jersey en mila uit Wassenaar schreef op oktober 2, 2017 om 3:43 pm
Ons eerste jaartje kamp en je was onze favoriete leiding....? veel sterkte en gecondoleerd
Karen Schroder Karen Schroder uit Wassenaar schreef op oktober 2, 2017 om 11:58 am
? Lieve Brigitta, Wij kennen elkaar al heel wat jaren. . De liefde voor kinderen, dieren en ons oma-schap deelden wij. Ik heb er geen woorden voor. Maar ik weet zeker, dat jij achter de regenboog bent. Lieve familie, ik wens jullie veel kracht toe.
Astrid Schouman Astrid Schouman uit Wassenaar schreef op oktober 1, 2017 om 6:51 pm
Lieve Brigitta, ik ken je niet van de YMCA, maar wel van de bloemerie! We maakten altijd een gezellig praatje. Ik kwam graag bij je, een bekend gezicht en altijd even vrolijk. Een warm en lief mens! Waarom nu al, het was toch nog lang je tijd niet!? Zo oneerlijk!! Ik wens een ieder die van haar hield heel veel sterkte en kracht!
Kim Kim uit Wassenaar schreef op oktober 1, 2017 om 6:46 pm
Ik vind het heel jamer.ze zaagde alles voor me en was heel lief?
Romy van Keppel Romy van Keppel uit Leiden schreef op oktober 1, 2017 om 2:46 pm
Lieve familie en vrienden, Ik heb Brigitta 4 jaar geleden leren kennen als mede kampleiding van YMCA. De klik was er gelijk en ik zal haar dan ook verschrikkelijk veel missen. In deze wereld is het soms lastig om overeind te blijven maar welke uitdaging er ook kwam Brigitta bleef overeind. Dit deed zij met een onnavolgbare kalmte, rust en veel liefde. Ze stond niet alleen altijd klaar voor haar eigen gezin maar ook de YMCA familie. Ze is onze (kamp) moeder geworden en het gemis zal groot zijn. Brigitta was er 1 uit duizenden, een zorgzaam, grappig en liefdevol prachtig mens die al het goede in de wereld verdiende. Ik wens iedereen veel sterkte met dit verlies.
Marijke verbeet kramer Marijke verbeet kramer uit Wassenaar schreef op oktober 1, 2017 om 2:40 pm
Lieve brigitta, Ik was verslagen en ontroostbaar toen ik hoorde dat je was overleden. Ik ga je zo missen. Je bent echt een fantastisch mens. Kus marijke
Nancy en Eline Nancy en Eline uit wassenaar schreef op oktober 1, 2017 om 1:03 pm
Brigitta heb ik een aantal keren mee mogen maken op de ymca uitgaansdagen. Wat een warm persoon. Ook de ervaringen van Eline op 3 prachtige kamp jaren waren enorm liefdevol. Ongeloof toen ik hoorde van haar overlijden. Wij wensen haar gezin enorm veel kracht en sterkte.