Vrijwilligers

Ben jij op zoek naar een uitdaging? Vindt jij het leuk om met kinderen en tieners te werken? Word dan vrijwilliger bij de YMCA! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers voor een paar uurtjes per week.
Heb jij een paar uurtjes per week over en vindt je het leuk om met kinderen van 8 t/m 14 jaar te werken? Dan is clubleiding van de houtbewerkingsclubs of knutselclub misschien wel de ultieme vrijwilligersplek voor jou!
Als clubleiding ben je verantwoordelijk voor één club die wekelijks plaatsvindt. De club draai je samen met minimaal één andere vrijwilliger. Naast het maken van al het knutsel- en timmerwerk is het leuk de kinderen een gezellige avond te bezorgen.
Voor het vrijwilligerswerk geldt in principe een minimumleeftijd voor de vrijwilligers van 16 jaar. Enthousiasme om met kinderen te werken, een positieve en leergierige instelling zijn kwaliteiten die zeer gewaardeerd worden.
De clubs die we momenteel hebben vinden plaats op maandag-, woensdag- en donderdagavond van 18.45 tot 20.00 uur. Heb je interesse of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Heb je interesse om een (maatschappelijke) stage te doen bij de YMCA? Neem gerust contact met ons op.