Uitgaansdag Bobbejaanland

Binnenkort is het weer zover, dan gaan wij met z’n alle naar ons tweede voorjaarsuitje. Ons bezoek aan Walibi Holland in april was grandioos. Dit keer gaan wij op zondag 23 juni naar Bobbejaanland in België. Al met al een heerlijk dagje weg, waar je heel veel kan beleven. In dit dagje zit alles inbegrepen. Vervoer per touringcar naar Bobbejaanland incl. entreekaartje en natuurlijk heel veel gezelligheid. Ook zullen wij zorgen voor de lunch. U moet er rekening mee houden dat we ongeveer 18.30 uur terug zijn in Wassenaar.

Hoe kan je je opgeven?
Via het inschrijfformulier kan je je aanmelden. Na verzending ontvang je een ontvangstbevestiging, zodat je zeker bent dat je plekje is gereserveerd.
inschrijvingsformulier Bobbejaanland

Wie mogen er mee en hoeveel kost het?
Natuurlijk mogen al onze clubleden mee, maar ook al onze kampdeelnemers. De kosten bedragen € 5,-. Daarbij mag je ook één broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meenemen, maar die betaalt € 10,-. Het bedrag kan je contant voldoen op onze clubavonden of overmaken op IBAN nr. NL09 INGB 0000 5817 61 t.n.v. Stichting YMCA Wassenaar.

Krijgen we nog meer informatie?
Een week voordat we weg gaan, volgt nog een mededelingenbrief met alle verdere informatie (vertrektijd, aankomsttijd, opstapplaats, wat mee te nemen e.d.) en indien je deze nog niet bezit, een uitgaansdag T-shirt.

Waar kan ik meer informatie krijgen over Bobbejaanland?
Meer informatie kan je verkrijgen op de site van Bobbejaanland. Kan je alvast voorgenieten.

BELANGRIJK !!
Kinderen van alle leeftijden hebben een eigen reisdocument nodig indien ze naar het buitenland reizen. De kinderen moeten dus een reisdocument (identiteitskaart of paspoort) meenemen. Deze kunnen ze op de heenreis inleveren bij de leiding die er voor zorgdraagt gedurende de dag. Heeft u nog geen identiteitskaart voor uw kind, vraag deze dan op tijd aan bij de gemeente (reken op 5 werkdagen).

Wij hopen weer op een geweldige dag voor de kinderen. Geef je snel op, want wij verwachten weer veel belangstelling. Wie het eerst komt, het eerst maalt.