Uitgaansdag informatie

Zoals bekend kon ons eerste voorjaarsuitje niet doorgaan. Maar we vertelde daarbij dat uitstel zeker geen afstel betekent. Daarom zijn wij verheugd te vertellen dat het uitje nu in het najaar gaat plaatsvinden. Conform de nieuwe richtlijnen van het RIVM is er geen leeftijdgrens meer en kunnen al onze leden mee. Wel moeten alle kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen een mondkapje dragen in de bus. Dit kaar gaan we iets heel sportiefs doen, naar klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche op zondag 27 september. Met maar liefst 10 routes is het een wáár klimparadijs. Kimmen, maar ook een vrije val maken met de bungee en een tokkelen is hier mogelijk. In dit dagje zit alles inbegrepen. Vervoer per touringcar naar het klimbos incl. entree en natuurlijk heel veel plezier. Ook zullen wij zorgen voor de lunch. We vertrekken om 9.00 uur en we zijn ongeveer 17.00 uur terug in Wassenaar.

Hoe kan je je opgeven?

Dat kan via het online inschrijfformulier. Na verzending ontvang je een ontvangstbevestiging, zodat je zeker bent dat je plekje is gereserveerd.
Klimbos is volgeboekt, inschrijven is niet meer mogelijk.
inschrijfformulier uitgaansdag Klimbos Gooi Eemland

Wie mogen er mee en hoeveel kost het? Natuurlijk mogen al onze clubleden mee, maar ook al onze kampdeelnemers. De kosten bedragen € 10,-. Daarbij mag je ook één broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meenemen, maar die betaalt € 15,-. Het bedrag kan je contant voldoen of overmaken op IBAN nr. NL09 INGB 0000 5817 61 t.n.v. Stichting YMCA Wassenaar.

Krijgen we nog meer informatie? Een week voordat we weg gaan, volgt nog een mededelingenbrief met alle verdere informatie (vertrektijd, aankomsttijd, opstapplaats, wat mee te nemen e.d.) en indien je deze nog niet bezit, een uitgaansdag T-shirt.

Waar kan ik meer informatie krijgen over Klimbos Gooi Eemland? Natuurlijk kan je meer informatie verkrijgen op de site klimbos.nl/klimbos-gooi-eemland. Kan je alvast voorgenieten.

Wij hopen op een geweldige dag voor de kinderen. Geef je snel op, want wij verwachten veel belangstelling. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Omdat we 2 weken voor ons bezoek aan het klimbos een opgave moeten doen van het aantal deelnemers, verzoeken wij u komende week een besluit te maken om mee te gaan en op zijn laatst opgaven te doen vrijdag 11 september. Hierna is ook nog mogelijk, maar we hebben een kleine marge en de vraag is of er dan nog plaats is.